CURSURI

Împreuna, sa invatam limbi straine!
Metode de predare moderne, orar flexibil, taxe avantajoase

NOU!
        In perioada pandemiei, CENTRUL DE LIMBI STRĂINE nu mai organizează cursuri de predare/învățare a limbilor străine ci doar testări pentru dobândirea Certificatului de competență lingvistică în limbile franceză și engleză, nivel A1-B2.
              Testările se desfășoară în perioada 15 octombrie 2020-15 iunie 2021.

Activitatea Centrului de Limbi Străine a fost suspendată până în data de 31 martie 2020
ca urmare a Hotărârii nr. 6 din 9 martie 2020 privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență șia adresei Ministerului Educației Naționale Nr. 98/DGIU/10.03.2020 privind prevenirea infecţiilor şi a contaminărilor cu COVID-19 în rândul studenţilor, cadrelor didactice, personalului auxiliar şi administrativ.

Cursuri individuale, minigrup, grup
Sesiunea: OCTOMBRIE – FEBRUARIE a.c.
MARTIE – IUNIE a.c.

Inscrieri: 021/314.39.03, email: ushcls@spiruharet.ro

  • PREGATIRE LIMBI STRAINE IN VEDEREA OBTINERII CERTIFICATULUI DE COMPETENTA LINGVISTICA.
  • PRIN OM NR.5088/2015, EXAMENUL ECL ESTE RECUNOSCUT OFICIAL PENTRU ECHIVALAREA REZULTATELOR PROBEI C, LA BACALAUREAT (EVALUAREA COMPETENŢELOR LINGVISTICE ÎNTR-O LIMBĂ‚ DE CIRCULAŢIE INTERNAŢIONALĂ‚) ÎN CINCI LIMBI: ENGLEZĂ, GERMANĂ, FRANCEZĂ, SPANIOLĂ, ITALIANĂ.
  • ELIBERAREA CERTIFICATELOR DE COMPETENŢĂ‚ LINGVISTICĂ‚ PENTRU STUDENŢII UNIVERSITĂŢII SPIRU HARET, PENTRU MOBILITATI ERAMUS, SE FACE FĂRĂ‚ TAXĂ‚ ŞI PE BAZA NOTEI LA LIMBA STRĂINĂ‚ OBŢINUTĂ‚ ÎN CURSUL FACULTĂŢII.

Infiintat in anul 2002, Centrul de Limbi Straine al Universitatii Spiru Haret vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama larga de cursuri de limbi straine. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR( A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2).

ENGLEZA, FRANCEZA, GERMANA (A1-A2), ITALIANA, SPANIOLA, RUSA, LIMBA STRAINA PENTRU STRAINI cu rezidenta in Romania

CURSURI  INTENSIVE LIMBI STRAINE minigrup, grupCURSURI PERSONALIZATE INDIVIDUALE LB. STRAINE/LB. ROMANA
individual
CURSURI LIMBI STRAINE
grup
CURSURI CONVERSATII LIMBI STRAINELIMBA ROMANA
PENTRU STRAINI

Planul tematic
Descriere

CURSURI FACULTATI NEFILOLOGICE ALE USH
CERTIFICATE COMPETENTA LINGVISTICA recunoastere nationala, internationala, BacalaureatCURSURI PENTRU COMPANIICURSURI LIMBAJ SPECIALIZAT

Personalitati invitate la CENTRUL DE LIMBI STRAINE

La Universitatea Spiru Haret se poate învăţa limba chineză

Lansarea Centrului de Francofonie al CCERPA

Românul s-a născut artist, şi am putea adăuga, şi francofon de generaţii întregi, o dovedesc chiar şi cifrele care arată că aproape 30 % dintre conaţionali cunosc şi chiar vorbesc limba lui Voltaire. Iar dragostea pentru limba franceză, dar şi pentru valori precum: pacea, înţelegerea şi toleranţa au unit de-a lungul timpului popoare de pe cinci continente, dând naştere astfel Francofoniei…mai multe detalii…

Un centru de excelenţă în studierea limbilor străine

„Cine nu cunoaşte limbi străine nu are idee despre propria limbă”, spunea marele poet german Goethe. Într-o lume modernă care permite accesul pe piaţa muncii, în diferite ţări ale globului, comunicarea într-o limbă de circulaţie internaţională este cheia spre succes. Mai multe detalii…